DSC_0444┃snebær┃

Lidt glimt af det der gør mig glad for tiden. Og det har iøjeblikket mest med naturen og gåture at gøre! Og lidt med tøj og tasker… Og mørk chokolade, selvfølgelig ;) Men jeg har altså virkelig fået dyrket og nydt efteråret på dejligste vis i år. Vi bor lige nu så skønt, at vi i løbet af kort tid kan være i skoven, gå med udsigt udover fjorden, til fine bindingsværkshuse og deres kønne miljøer eller ned på bådehavnen. Så mange forskellige smukke scenarier.

Det er så godt at gå en tur. Bare at komme ud og gå. Gerne sammen. Eller en tænketur alene. Helt meditativt og ren terapi. Det giver i hvert fald mig overskud… Jeg er altid lige lidt gladere efter en gåtur. Nærmest uanset hvordan vejret er. Træt måske, men mere glad og tilfreds. Man fortryder sjældent en gåtur, vel? :)

DSC_0475┃masser af gåture┃

DSC_0441┃en stund i udestuen med sort kaffe,  Summmerbird flødebollEN og Costume indeholdende Maiken Winthers interview med Alexander Wang. Ih hvor vi glæder os til d 6 november, hva!┃DSC_0462┃mine ‘nye’ -opbevaringsrum til tasker, sko og smykker┃DSC_0474┃at mine gevandter nu hænger fremme, så jeg kan nyde de forskellige mønstre, strukturer, teksturer og overflader, og blive inspireret til nye sammensætninger┃