DSC_0318┃høie luksus sengetøj i satin, gave fra svigermor┃DSC_0322┃…nyt frisk sengetøj er virkelig noget, af det bedste jeg ved…┃2014-06-09 13.15.46 ┃alting var så overdrevet idyllisk på Tåsinge, selv ænderne var smukkere – helt sorte! ┃IMG_0763┃fantastisk udsigt fra Galleri DGV min venindes arbejdsplads┃IMG_0780┃…og det sejeste terazzogulv┃10467820_333157156809535_1034989676_n┃broderi i neonrør af Astrid Krogh, en tekstilkunstner der arbejder med lys┃DSC_0188┃dejlig ostemad, danablue på stenalderbrød med hjemmelavet rabarbermarmelade┃DSC_0180┃hyldeblomstsaftproduktion┃DSC_0316┃…og hyldeblomsteddike┃DSC_0319┃sorte blomster, gave fra veninde┃

Galleribesøg, kunst, natur, mad og gaver i et miskmask. Små dejlige oplevelser og stunder fra de sidste uger. Som sædvanlig er jeg et par uger bagud, men arbejder på sagen, og får jeg fulgt op med endnu et indlæg i løbet af en uges tid passer pengene. Så kan jeg måske også snart lave et hverdagsindlæg, uden at skulle kommentere på at jeg er bagud ;)

Tiden går så stærkt og det er allerede et par uger siden, vi havde den dejligste weekend på Tåsinge. Jeg skylder jer iøvrigt også et indretnings indlæg derfra, håber snart tiden er til at få det lavet… Tiden efter har nemlig været travl, men der er alligevel blevet produceret hyldeblomstsager. En dejlig sommersyssel – den sæson er det også lige ved, at være oppe over med. Der er kommet lidt mere ro på nu, bortset fra en milliard små praktiske gøremål, for at store ting kan falde på plads. Men en tur til Skagen på fredag er denne uges højdepunkt, som jeg glæder mig meget til! + en tiltrængt tur til frisøren imorgen.