DSC_0956┃Den bedste rom! Sød uden at være for sød. Krydret uden at være for skarp. Med en god tung bund af vanilie┃DSC_0226┃hjemmelavet iskaffe┃DSC_0097┃frokostsalat med røget laks, rucola, parmesan og pesto┃2014-05-16 20.19.29┃virkelig god koncert med Vi Sidder Bare Her, fyldt med gode ord og lækker lyd┃DSC_0157┃så sød stille og rolig hund der ALTID ligger udenfor den åbne dør af et af de gamle huse, når man går forbi ┃DSC_0067┃når chokoladeafdelingen i Salling sætter sæsonvarer fra Aalborg chokolade, økologisk lakridsmarcipan og økologisk mørk nougat ned┃ DSC_0184┃Lyngby Porcelæn (det helt gamle logo fra 30erne) købt til en 5er på Hjallerup marked┃DSC_0182┃rigtig lækker læbebalsam i fin glaskrukke jeg har fået af min svigerinde┃

Jeg er hele tiden bagud med de små hverdagsting (kan I nok fornemme på chokoladeæggene…), men nu prøver jeg at få rettet lidt op på det. Mit ønske er at få det gjort på nogenlunde ugentlig basis. Man glemmer så hurtigt, pludselig går tiden, nye små og store oplevelser kommer og går. Som den håbløse hverdagsæstetiker jeg er, synes jeg det er givende at ligge mærke til og glæde sig over disse små øjeblikke, sager og sansninger. Småtingslykke og hverdagsglæde.

Netop nu er jeg så fyldt op af sommeridyl efter en skøn, skøn forlænget weekend på Tåsinge. Den stod på fransk frokost i en baggård. Fernisering på det smukkeste galleri med den mest utrolige udsigt, tilsat hvidvin, levende baggrunds jazz og selvfølgelig spændende kunst. Grillaftener, god vin og lange samtaler. Tur til Valdemar Slot. Ispinde fra Hansen Is. Truense. G&Ts. Dase i solen. Vandkamp. Og med hjem kom favnen fuld af hyldeblomster og rabarber, som der er produktion i idag. Derudover bor vores venner i sig selv smukt og jeg fik heldigvis lov til at tage lidt detaljebilleder af deres hjem, som I kan glæde jer til at se :)