Især på en mandag, hvor man er øm i hele kroppen, og fryser, har man ekstra meget lyst til at hoppe i blødt og varmt tøj (og man det er altså mig bruuhh… og av!). Dette er den lækre udgave af sådan et afslappet outfit, jeg drømmer om i dag…

Bukserne er gråmelerede, og med lidt grov uldagtig struktur. Heldigvis har jeg nogle lignende fra Weekday sidste år, som jeg er hoppet i idag.

Strikken fra Isabel Marant er simpelthen så pæn! Elsker det stormaskede strik, de store knapper, og selvfølgelig den sorte stribe i det grå.

Jeg kunne godt tænke mig et ensfarvet varmt tørklæde, gerne i tubefacon, gerne i cashmere.

Og så mangler jeg jo en grå taske! Har haft Brenda Fra Alexander Wang i antik, men den solgte jeg videre fordi den ikke havde den helt rigtige grå nuance (jeg er virkelig pernittengryn med den salgs), så nu må jeg på jagt efter en anden grå sag… En grå taske må jeg jo ha’.

Siden jeg fik glimmerstøvlerne fra Topshop, har jeg endnu mere forstået hvorfor et par Acne Pistols nærmest burde være standard i enhver kvindes garderobe. De er jo så gode at gå i, faconen er virkelig klædelig, og man får lidt højde uden at det er besværligt. Desuden passer de til alle stilarter.

…nu vil jeg vove mig lidt udenfor (solen skinner heldigvis for vildt lige nu), og senere står den på film og hjemmelavet pizza fra igår. Trods alt ikke helt dårlige udsigter på en mandag (;