Indlægget er lavet i samarbejde med Chanti.dk

ure needs jewellery chanti.dk agtigtagtigt.dk - 1 (1) Armbånd Needs Jewellery 950,-

Som før nævnt, synes jeg det kan være “svært” bare at købe smykker til sig selv. Man vil helst have dem i gave, ikke? He he ;)

Hvis jeg køber smykker til mig selv, er det som regel i forbindelse med, noget jeg har opnået eller klaret. Som en belønning, markering og for at huske. Jeg kan nemlig bedst lide, hvis jeg kan forbinde smykker med en person eller begivenhed. Smykker er noget af det fineste man både kan modtage, men også give i gave. Det bliver meget personligt, når én vælger at gå med det smykke, man har foræret vedkommende. Smykker fortæller en historie.Daniel Wellington needs jewellery chanti.dk agtigtagtigt.dk - 1 (1)Dette armbånd har jeg fået tilsendt som en gave af Chanti.dk. Så det bliver for mig til et lille symbol på mit arbejde med bloggen :)

Da Chanti.dk spurgte mig om et samarbejde, gik jeg straks ind på siden for at se, om der var noget der faldt i min smag. De har jo et kæmpe udvalg! Så for at indkredse, søgte jeg på armringe, som jeg mest ønskede mig et nyt af. Og derefter på sort sølv. Så dukkede dette fra Needs Jewellery op. Jeg kendte ikke til mærket i forvejen, men jeg har længe ønsket mig noget med perler. Og det mørke sølv gør, at det passer rigtig fint ind i resten af mine armbånd. Perlerne lyser simpelthen så fint op.armbånd needs jewellery chanti.dk agtigtagtigt.dk - 2

Hvordan har I det med at købe smykker til jer selv?

Er I gode til at give andre smykker i gave?

Eller så heldige at nogen har foræret jer smykker?