På det sidste har jeg taget hul på efteråret på madsiden. Den har bla stået på svampesuppe, kartoffelmos og brombærtrifli mmm… så hyggelige spiser! Og disse kugler lavede jeg idag. De er så dejlige til en kop the. De er lavet på tørret frugt, men da jeg ikke har en foodprocesser, jeg kan blende dem i, køber jeg en færdig tørret frugtrulle man kan få hos helsekosten. Denne gang med tranebær. Så blander jeg den sammen med en plade 70% øko appelsinchokolade som jeg hakker fint. Og lidt øko hasselnøddeolie. Derefter trilles de til kugler og rulles i kakao. Jeg opbevarer dem i køleskabet, så blir de faste og friske. De er intense og kraftige i smagen, og bare viiildt lækre. Man får den samme fornemmelse som ved at spise et stykke fyldt chokolade, så man behøver ikke spise en masse for at få styret sin trang til sødt. De er selvfølgelig ikke decideret kaloriefattige pga den tørrede frugt og chokoladen. Men det er hele, ægte råvarer som kroppen ikke blir stresset af.