DSC_0757Preadly sweatshirt┃

Som jeg skrev, var jeg igår til lancering af Preadly. Jeg havde godt lagt mærke til at Preadly var under opsejling, så da jeg for nogle uger siden, blev kontaktet af dem, var jeg selvfølgelig nysgerrig på at høre om det. Jeg havde et møde med Frederikke og Michella, hvor de præsenterede Preadly konceptet, som er en anderledes måde at læse blogs på. En intelligent læser der sorterer, så den kun giver dig det, du er interesseret i. Et skræddersyet fashion feed, som de kalder det. Læser man fx en livsstilblog, men er mest interesseret i outfitsene og ikke i madopskrifterne, er det kun det moderelaterede fra den blog, der kommer i dit feed. En anden smart funktion er, at har man liket noget og en blog man ikke i forvejen følger har et lignende indlæg, dukker det op i ens feed, så man på den måde bliver præsenteret for relevant nyt indhold.

Siden blev åbnet igår og jeg synes I skal gå derover, oprette en profil og tage et kig. Følge agtigtagtigt som det første selvfølgelig ;) Der er endnu kun ca 20 udvalgte blogs, og en smule tekniske begynder vanskeligheder, men nu er skibet sat i søen og jeg tror det kan blive rigtig godt med tiden.

…det har ingen betydning for bloggen som sådan, alt er som det plejer at være her. Det er blot en ny måde for mig, at komme ud til andre og flere læsere…IMG_2321┃her kan I se, hvilke blogs der foreløbig er med – agtigtagtigt er i fornemt selskab ;)┃DSC_0760