kashmirtrøjer agtigtagtigt.dk - 1Den mørkegrå || Den lysegrå

Kashmir er det mest vidunderlige netop nu! Inden det bliver alt for råkoldt. Varmt uden at blive vamset. Elegant. Klassisk. Og blødt, blødt, blødt… Jeg fik allerede for en måneds tid siden sikret mig disse to, og de kommer mig til gode nu. De er rigtig gode på hver deres måde i modellerne:

Den mørke er helt simpel. Lidt vig med en lille runding forneden og en rigtig pæn bred ribkant i halsen. Helt klassisk, men alligevel med et smukt snit og lidt gode detaljer.

Den lyse er anderledes med en dyb v-hals, smalle lange ærmer, og høje slidser i siderne der giver en ret god effekt på! Det er rigtig fint, at den falder løst på maven og bagpå (hvor den er længere), sidder lidt til foroven (alt efter hvor fyldig man er der selvfølgelig) og så giver åbningen i siderne altså en enorm lethed og nogen flotte linjer. Ser rigtig fint ud, at man i siden kan ane det, der er under. Højtaljede bukser og tætsiddende nederdele er oplagte til. Jeg har også været glad for at bruge den til lædernederdelen, der har en rå grov lynlås i siden, som en god detalje.

Jeg synes det er to rigtig gode modeller til prisen! Som regel starter priserne på 1000,- for kashmirtrøjer, og det er hos de “billigere” mærker. Man får meget for pengene her, når man gerne vil have kashmir. Og det vil vi jo gerne ;)kashmirtrøjer agtigtagtigt.dk - 1 (5)kashmirtrøjer agtigtagtigt.dk - 1 (4)