Hvad er mere passende på denne grå regnvejrsdag, hvor vejret er vendt, sommeren er på retur og det igen er til at trække vejret (aaahh fungerer bare ikke særlig godt når vi kommer over de 20 grader…), at kigge tilbage på sommermånedernes favoritter. Hvid er min måde at få sommer i garderoben på, og i særdeleshed i år. Både helt dominerende og som en lille kommentar. Som oftest kombineret med et eller andet i sort, så det ikke bliver for sødt (som det lidt er på dette billede…). Især de mere romantiske hvide sager er gode at kombinere med det sorte rå, kontrasten gør at de fremhæver hinanden for hver deres kvaliteter. Hvorimod de enkle ting udtrykker den renhed og ro den hvide farve giver.

Jeg fik især brugt mine loafers fra Weekday en hel del. Kjolen fra By Malene Birger som I hjalp mig med at finde frem til og til sidst vælge. Den vil være en smuk romantisk klassiker i mit skab, i mange år er jeg sikker på… Derudover flade sandaler fra COSsommerstrik fra H&M… masser af hvide t-shirts og bluser både den helt enkle og dem i broderi anglaise og groft blondeværk… hvid kittel-agtig blazer… på neglene Chanels to hvide neglelakker ‘White Satin‘ og ‘Attraction‘… og i Hamborg fandt jeg mig endelig en hvid taske

Har I en favorit?