…om hvad jeg skal købe. Jeg er ellers typen der planlægger mine indkøb, og ved nærmest hvad jeg vil bruge hver krone til inden den første. Men denne måned er jeg lidt i tvivl…

Jeg tænkte jeg ville være “fornuftig” og købe mig et par sneakers der er megagode at gå i, og jeg havde endelig (efter alle jeres anbefalinger, tak) besluttet mig for NB 420. Men jeg kan simpelthen ikke finde dem i sort nogen steder i min størrelse 39?! Så overvejer jeg lidt den anden model, den grå. Men er de ligeså pæne?

På tøjsiden er der kjolerne fra COS. Nemme lige at hoppe i. Den grå har jeg ikke prøvet, så ved ikke om den vil klæde mig. Men hvor vil den være dejlig til hverdag. Strikkjolen er pæn på, men stadig lidt varm. Jeg ender nok med at købe begge på et tidspunkt, men er lidt afventende, fordi jeg ikke har råd lige nu, hvis jeg også skal have sneakers.

Så er der smykkerne fra Line&Jo. Det er det jeg er mest forelsket i for tiden, og har mest lyst til at investere i. De kan jo bruges hver dag, og holder for altid. Og så er det netop gået op for mig, at den med blomsterne sættes fast med en klemme, og ikke med en stick. Ih… så kan jeg jo bruge den! Den er jo så fin, så fin med alle blomsterne. Og ringen. Ja, ringen er bare så meget mig, og vil være perfekt på min højre hånds langemand. Føler næsten den mangler der (;

Egentlig er det jo ret fint sammen. Pænt med sneakers til kjolerne, til at gøre dem mere afslappet og cool til hverdag. Og så smykkerne til, som den fine og feminine detalje.

Hvad synes I?