Jeg er blevet spurgt mange gange til mine T by Alexander Wang t-shirts: hvilken model jeg har på? i hvilken størrelse? – af piger der mener at være “nogenlunde samme størrelse” som mig (; Derfor vil jeg lige samle det i et indlæg. Den model jeg har flest af, og som jeg bruger som min basis t-shirt er “boatneck dress” modellen. Det skyldes at: *den er lidt længere med slidser i siderne *har bådudskæring *korte ærmer (der ikke er for korte) *og er lidt oversize. Den almindelige “classic” t-shirt model synes jeg ofte bliver for kort. De kan/skal strækkes lidt i facon efter vask, alt efter hvor brede eller lange man bedst kan lide dem. Jeg har mine i størrelse large. Som med andre gode basis ting har jeg en i hver farve: hvid/lysegrå/mørkegrå/sort. Så har jeg altid en der matcher til hvad den nu skal sættes til, og kan desuden mixe på kryds og tværs. Det er en af basis modellerne, så den bliver lavet i nye farver og materialer hver sæson. Den blev feks her i sommers lavet i en nupret silkeblanding der var vildt lækker, den ville jeg gerne have suppleret samlingen med… Spørg endelig, hvis der er noget jeg har glemt få med (:

De kan bla købes her og her