Jeg har fra starten af denne blog, haft kategorien “jeg ejer i forvejen”. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at tilføje bare en smule mere langsommelighed til modebloggen. Det er dejligt at få nyt, men det er også en god ting at værdsætte det man i forvejen ejer. Derfor vil jeg fra nu af en gang om ugen vise jer en ting, som jeg i forvejen ejer og er glad for. Jeg synes selv det er hyggeligt med faste ugentlige indlæg på andre blogs, og dette bliver så mit faste mandags indlæg. I må gerne komme med ønsker og forslag, hvis der er noget I kunne tænke jer at se nærmere på og høre mere om (:

Denne uge vil jeg vise jer mit Wolford rør. Eller “Fatal tube dress” som den hedder. Jeg beklager på forhånd for de kedelige billeder, men det er bare et sort rør, så det er svært at gøre interessant (og jeg ved ikke hvorfor det ser så nulret ud, det synes jeg egentlig ikke det er).

Det er et langt, elastisk og sømløst rør der kan bruges på virkelig utallige måder! Man kan lægge det dobbelt sammen og bruge det som et pencilskirt (billede 1), og selv justere længden. Man kan bruge det som en lang nederdel. Man kan bruge det som underkjole. Eller hvis man føler en kjole, eller en løs tunika, er lidt for kort fungerer det genialt, som en kant man kan have under, og føle sig “dækket ind”. Man kan også få en draperet nederdel (som på billede 3), ved at dreje det yderste stykke ifht det inderste. Hvis man har figur til det kan den bruges som kjole, med eller uden draperinger, lang eller kort. Eller som halvlang draperet top.

Jeg har det altid med på rejse, både sommer og vinter. Det fylder jo ingenting og kan bruges til nærmest alle overdele. Det kan blive klassisk med blazer og stilletter til. Eller afslappet med strik og støvler. Og så er det, seriøst, det rareste i verden at have på! Det koster 999,- og det føles måske som mange penge lige at give ud, for noget der umiddelbart kan virke lidt kedeligt. Men det burde være standard. Det fordobler nærmest ens garderobe… Det kan købes her i Wolfords egen online butik, men der er billedet altså lidt corny. Prøv at søg på Wolford fatal tube, og se de forskellige billeder af, hvordan det kan bæres. Jeg er helt sikkert vildt glad for mit!