Et af de køb jeg har haft i længst tid, og som jeg bruger hver dag, er denne lille pung. Jeg har indimellem overvejet at få købt mig en ordentlig “voksenpung”, men de der store flade firkantede nogle, synes jeg er alt for besværlige at have med at gøre. Denne her ligger så godt i hånden! – nu er den efterhånden også slidt godt blød…  Og der er ikke så meget pjat ved den. Bare lige et rum i midten til mønter, og så plads til kredit kort i hver side. Den er i ret god kvalitet. Låsen fungerer fint stadig, og skindet er tykt, mat og blir bare slidt mere og mere lækkert… Der var faktisk engang et billede på den lille flap, det er næsten helt væk, så meget har jeg brugt den. Man blir på en mærkelig måde lidt knyttet til de ting man bruger meget og får slidt til selv. Det kræver jo sin tid. Og så synes jeg det er så hyggeligt at den egentlig er så gammeldags, og ikke gør mere stads ud af sig selv, men bare opfylder sin funktion (: