DSC_0370  At interessere for mode, beklædning eller personlig stil, hvad vi nu end vælger at kalde det – kan sommetider være lidt nørdet. Lidt som at samle på frimærker eller modeltog. Sådan har jeg det med disse støvler. Som hvis det var et sjældent frimærke, jeg havde fået fingrene i. Otway støvlen fra Isabel Marant f/w 09 (2009 var sådan et godt modeår). Tænk at jeg fik fat i dem! Udsolgt nærmest inden de kom i butikkerne og set på adskillige stilikoner såsom Freja Beha og Emmanuelle Alt. De er helt deres egne i faconen. Den pyramideformede hæl, nittestykket, den western-agtige bælterem der falder skødesløst, og især den meget brede skrå åbning giver dem et helt specielt look. Brede og fyldige fra siden, spidse og smalle forfra. Hvis jeg skal være ærlig er de desværre ikke særlig gode at gå i. Jeg har mere end én gang gået barfodet hjem fra koncert med dem i hånden. Når jeg skal have dem på, skal jeg i hvert fald køre til destinationen, tror det har været fejlen, at starte aftenen med en mindre vandring i disse går bare ikke… De er endnu et af den slags forunderlige ting, der på trods af deres pågåenhed faktisk passer til meget forskelligt. De er rigtig fine til en romantisk feminin sommerkjole. Pencilskirt og blazer. Eller læderleggings. Men også bare til jeans og t-shirt. Sådan et par jeg aldrig skiller mig af med, om de så er nok så 2009-agtige;)

Kender I også til det at have noget, I nærmest betragter som et lille mode samlerobjekt?:)

emmanuelleisabelEvent - Dansk Fashion Awards 2009 5-20-09 via msndk.starlounge.com 1url