iphone etuier agtigtagtigt.dkNu når jeg har fået mig en ny iPhone, er jeg på udkig efter et etui til den. Når det er noget man har fat i utallige gange i løbet af dagen, og bruger så meget vil jeg gerne ofre lidt på det, hvis jeg finder det helt rigtige. Det skal føles godt i hånden, og helst være i læder. Designet være en smule personligt og ikke bare ligne alle andres. Og i sort.

Jeg har søgt og søgt, men synes virkelig ikke, der er meget at komme efter på den front (ifht iPad etuier hvor der til gengæld er rigtig meget lækkert!). Hvis Alexander Wang bare lavede et etui til iPhone, ville jeg garanteret kunne lide det, men det har han af en eller anden grund ikke gjort, selvom han har til iPads, hm. Det er sjældent man ser noget lidt anderledes og fantasifuldt, men stadig sort og cool. Har dog efter lang tids søgen fundet noget hos, selvfølgelig hvem andre end disse 3 innovative designere: Rick Owens, Ann Demeulemeester og Martin Margiela.

Etuiet i øverste venstre hjørne er fra Martin Margiela, og har en lille trykknaplomme til mønter på den ene side, og en lomme til kort, med logo på den anden side. Jeg synes det er en ret hyggelig ide, og det ser ud til at være dejlig blødt. Jeg ville nok ikke bruge lommerne (men måske alligevel engang imellem ville de sikkert komme in handy, når man lige skal handle eller i byen uden taske), men synes også det er pænt de bare er der. Det ved siden af fra Ann Demeulemeister er meget smukt enkelt. Kan godt lide det helt blanke, stive, glatte læder, og æske fornemmelsen, men jeg tror jeg vil blive træt af, at skulle tage telefonen ud af to holdere. Så er der et helt enkelt et fra Rick Owens, der er egentlig ikke så meget spændende ved det, andet end skønheden i det super enkle udført i udsøgt kvalitet og så et lille logo. Og de to sidste i nederste højre hjørne er (selvfølgelig) også fra Rick Owens. Udskåret i siden, så telefonen er dækket, men alligevel er den nem at trække ud, så man kan se på skærmen. Er ret vild med det asymetriske look, og kombinationen af et lukket etui, der alligevel er lidt åbent. Godt tænkt og meget typisk Rick Owens.

Et lille tip iøvrigt jeg har fundet ud af, efter at have været rundt på utallige netshops, er at søge i herreafdelingen, der gemte sig flere af disse etuier.

Et af dem er jeg meget tæt på at købe… De fleste er desværre udsolgt, hvilket også må betyde en efterspørgsel og mangel på disse lidt anderledes covers.

Har I set andre spændende og lækre etuier? I må meget gerne komme med jeres tips!