For nylig (jeg er ikke altid den hurtigste knallert på havnen, hvad topmodeller og generel celebrity-viden angår) fik jeg for alvor øjnene op for Natasha Polys virkelig lækre stil. Jeg har godt set hende på billeder sammen med Freja Beha (hvis stil jeg elsker), men ikke lige bidt så meget mærke i hvor cool en stil hun selv har. Jeg blev fuldstændig grebet og søgte og søgte efter streetstyle billeder af hende. Det jeg lægger mærke til er det sorte tilsat grå detaljer, som feks. Wang støvlerne i tye die, en grå Chanel re-issue (den er jeg meget misundelig på) og grå strømper. Blandingen af det rå med klassiske elementer, Wang kontra Chanel. Rick Owens læderjakker, Balenciaga sandaler, Sweatpants/shirts og lædervest… Og sådan en småstribet skjorte med emblem vil jeg til at kigge efter – føler egentlig at jeg har ejet noget lignende engang, måske fra Day?

Ved sådan et billedtungt indlæg som dette her synes jeg det nye blog format er super godt, fordi man så ikke behøver at scrolle igennem det, hver gang man måske er på udkig efter et tidligere indlæg og skal forbi (: