caroline nehring agtigtagtigt.dk xxxalle billeder er fra Caroline Nehrings instagram

Den der inspirerer mig allermest i øjeblikket, og rammer en mørk romantisk sommerstemning som jeg er fuldstændig forelsket og indhyllet i lige for tiden, er Caroline Nehrings instagram profil. Jeg kender ikke så meget til hende, men hun er åbentbart model og blogger med sin kæreste (de har mødt hinanden via instagram) her.

Jeg har sjældent set så gennemført en stil. En blanding af country, noget nybygger-agtigt, romantisk og rock, altsammen i gråsorte nuancer tilsat lidt hvidt. Så lækkert altså! Man skal sommetider have øje for at fange alle detaljerne i sammensætningerne, men sort læder og ruskind, hvide blonder, grå strik og jersey, masser af hatte, lækre jakker, romantiske opknappede skjorter, kjoler, rå støvler, enkle tasker med kæde-rem og læderjakker er elementer, der går igen.

Det hjælper selvfølgelig også på det samlede udtryk, at hun er smuk, dygtig til at lægge dramatisk makeup og har flot langt mørkebrunt hår. Deres lejlighed får man også glimt af, og den ser ud til at være badet i alskens grå nuancer og emmer af skandinavisk stil. Og så har de lige fået et kuld franske bulldogs – lige den hund jeg ønsker mig… ahmen altså! Kan det blive mere gennemført? :)

Find hendes instagram profil her