tivoli agtigtagtigt.dk - 1 (4)skjortekjole H&M TREND ♡ sweatshirt WEEKDAY COLLECTIONS ♡ leggings WOLFORD ♡ sneakers ADIDAS STAN SMITH ♡ taske CHANEL ♡ armbånd BALENCIAGA, LINE&JO, 6.10.

Jeg var i Tvoli igår. Ih hvor jeg altså synes, det er et fint og eventyrligt sted! Som jeg nævnte, lavede jeg en aftale med min mor og søster om en dametur. Jeg har ikke været der i 7år, tror jeg?! Sådan er det at bo i nordjylland… Men hvor var det bare smadderhyggeligt at komme tilbage. Tivoli er fyldt med gode minder for mig! Fra de årlige ture i barndommen med turpas, candyfloss og hele molevitten. Til turene med bedstemødre, hvor det mest handlede om at kigge på blomster. Til skoletiden og de første gryende ungdomsår, hvor det var det bedste sted at tage hen ;)

Synes altså bare Tivoli bliver finere og finere… Man kan virkelig mærke det er en gammel have, man går rundt i. Den slags kan ikke bare genskabes eller efterlignes, det oplever jeg tydeligt efter Berlin. Elsker hvordan det gamle bliver dyrket, på en både respektfuld, men også frisk og moderne måde. Og så den særlige Tivoli duft. Ja, det var dejligt at være der igen :)tivoli agtigtagtigt.dk - 12tivoli agtigtagtigt.dk - 1 (3)tivoli agtigtagtigt.dk - 10Der er så mange fine mønstre og lys at blive inspireret af, der bare understreger den magiske Tivoli stemning.tivoli agtigtagtigt.dk - 2 (1) tivoli agtigtagtigt.dk - 14Det renoverede Nimb Hotel (fra 1909!) der er bygget som et maurisk palads, er helt eventyrligt smukt. Betagende som det ser ud i det forskellige lys i løbet af dagen…tivoli agtigtagtigt.dk - 1 (5) tivoli agtigtagtigt.dk - 3 tivoli agtigtagtigt.dk - 7 Jeg havde skjortekjolen på igen igen, med en sweatshirt udover, så jeg kunne holde varmen. Kan meget godt lide kontrasten mellem den afslappede “tunge” sweatshirt, som fremhævede det tynde flagrende ved skjortekjolen. Og så var det både behageligt og praktisk sådan en hel dag ude, hvor vejret er sådan lidt både og. Jeg havde den mønstrede (Tivoli)jakke med til om aftenen, synes den var perfekt til anledningen ;)

tivoli agtigtagtigt.dk - 1tivoli agtigtagtigt.dk - 3 (1)tivoli agtigtagtigt.dk - 2 (2)Vi skulle selvfølgelig have frokost på Grøften, hvor jeg fik den mindste og dyreste mad med fjordrejer. Delikatesse i sæson, av.

tivoli agtigtagtigt.dk - 13Om aftenen så vi poetisk pantomimeforestilling med Pjerrot, Harlekin og Columbine. Og senere Sylfiden, som er en rigtig Bournonville ballet. Yndigt, yndigt, yndigt.

tivoli agtigtagtigt.dk - 1 (2)Idag er det langsom søndag. Vi har genset det franske filmmesterværk Paradisets Børn. Ligesom Ole Michelsen ser vi den nemlig en gang om året ;) Den er så smuk, skøn og livsbekræftende. Og faktisk også med nogle utrolig smukke pantomimescener med en ægte fransk Pjerrot. Så det passede perfekt, til den stemning jeg havde i mig fra i går :)