Okay. Her er så det fantastiske, jeg har fablet om, at jeg var ved at spare op til. En hvid jumbo flapbag fra Chanel. Den er (selvfølgelig!) købt brugt, og er nok ca fra 90erne. Jeg har læst, at de ældre Chanel tasker faktisk skulle være i en bedre kvalitet end dem man køber fra ny af nu. Jeg ved ikke om det passer, men denne er i hvert fald i rigtig fin stand. Stadig fuldstændig firkantet i faconen, ikke spor blød i hjørnerne, hvad jeg ellers har set nyere Chanel tasker bliver efter brug. Og quilten er stadig rund og puffet.

Jeg synes det er ret smukt, at den er i hvid. Især med sølvhardwaren som gør den mere skarp og ren i udtrykket. Hvis jeg havde kunne vælge en nøjagtig mage til i sort til samme pris, havde jeg jo nok valgt den af praktiske årsager. Den hvide kan ikke undgå lidt småskrammer og nus, men det er faktisk ikke rigtig noget man ser når den er på, det er mere når man nærstuderer. Men på trods af den hvide farve virker den rimelig robust. Læderet er i den lækreste kvalitet.

Og hvordan får man så råd til sådan en? Ja, jeg kan heller ikke helt selv forstå det, men jeg fik den først og fremmest til en MEGET god pris. Den er jo som sagt købt brugt. Jeg har solgt en del, og udover tøj og smykker bla. også en anden taske og Isabel Marant sneakersne. To ting jeg egentlig var glad nok for, men jeg ville hellere undvære flere småting, og så få råd til denne ene store meget fine ting. Hellere 1 rigtig god ting end 10 halvfesne…. Det er ikke så tit sådan en kommer forbi ens vej, og sneakersne kan jeg måske få købt igen den næste sæson.

Jeg er så fascineret af at Coco Chanel kunne designe denne model i 1955, og at den stadig holder. En ægte klassiker! Den passer til alt og håndværket er bare i orden.

Udover dens skønhed er den også bare så praktisk. Der er plads til både en bog, kalender og vandflaske. Den er nem at komme til, og åbne. Der er flere små lommer indeni, så man kan få delt sine ting op. Og lommen bagpå passer lige til en iPhone. Selvom den er meget smuk, er den egentlig ikke så nem at fotografere på en måde der yder den retfærdighed. Den gør sig vist bedst i outfits, men der skal I nok også få den at se mange gange fremover:) Den kommer nemlig til at følge mig i mange år…