Vinter Vidunderland

Et noget forsinket hverdags indlæg fra sidste uge, hvor jeg var i sommerhus og der endelig kom sneee! Det var så skønt at blive fyldt op på gåture, smukke naturscenarier, indendørshygge, fastelavnsboller, bladlæsning og masser af leg med Kvik. En tur på loppemarked blev det forresten også til, hvor jeg fandt en smuk pels, som I nok skal få at se. Og hygge med mor&far selvfølgelig <3

|…scenariet og udsigten hele sidste uge – højt til himmelen og træernes silhuetter…|

|…endelig kom der sne. Hvidt, hvidt, hvidt så langt øjet rækker. Det var dejligt…|

|…jeg fik også luftet min fine uldtaske, som jeg købte sidste vinter…|

|…da mor inviterede på Jensens Bøfhus i Holbæk, der ligger helt ud til, eller nærmest går ud i vandet, og har en skøn udsigt udover fjorden, især når det så også har sneet…|

|…kan I lige fornemme en glad hund i nyfalden sne? Hi hi… Det var næsten ikke til at følge med ham og endnu sværere at tage et billede af ham, med snoren i den anden hånd uden at tabe telefonen…|

|…hyggestund med en god kop kaffe fra mor og ALT INTERIØR, som jeg synes er et ret godt boligtillæg. Denne måned med vores sofa/daybed på forsiden. Sikke da et hvidt marmorsofabord klær den ;)…|

|…Kvik og jeg havde den mest vidunderlige lange gåtur ned til stranden, da det havde sneet og solen stod højt på himlen…|

|…jeg fik også smagt årets første fastelavnsboller. Fra Svinninge Bageri, som er en rigtig god bager, hvis man er på de kanter. Her er det med nougat, sveskeskum, hindbær og rabarber…||…og så bliver jeg nødt til lige at slutte af sådan her…|