Flot høj buket fra svigermor der kender min forkærlighed for hvide blomster <3

Så blev det allerede den anden mandag i januar, og det har været en almindelig stille og rolig uge, men når man kigger efter, er der alligevel flere hverdags finheder at glæde sig over.

Vi har bla. haft rigtig hyggeligt kaffebesøg af min svigermor og svigerinde, der hjalp mig med at flytte lidt rundt. Vi har fået lavet billedvæg og fået den skønneste “nye” stue ud af det! Det er simpelthen så dejligt og jeg skal nok lave et indlæg om billedvæggen, for den blev altså god.

Senere hen skal I også få lidt mere af lejligheden at se, men vi mangler at købe en masse, især tæpper da der er et lidt træls mørkt gulv, som ikke gør sig særlig godt på billeder – eller i det hele taget ;) Men altså hvor jeg dog nyder stuen nu! Det er som om, at vi endelig har ramt den stemning vi gerne vil have og taglejligheden/atelieret med kip og spær kommer mere til sin ret. Ih hvor jeg nyder at bo her :)

|…når man får besøg af sådan en lille fyr <3 der blender helt ind i indretningen ;) Det er fra et par uger siden og den har allerede vokset sig større, kan jeg se nu, men nurh se den lige…|

|…jeg drømmer hede og urealistiske drømme om et sort marmorspisebord, åh! Dette her bliver det aldrig (pga. prisen), men til information er det Tulip modellen designet i 1957 af Eero Saarinen og jeg elsker at det er ovalt… |

|…i biffen og se den nye fremragende Star Wars ‘Rogue one’ og bagefter gå på Jagger FF og få burger = perfekt søndag (også fra for nogle uger siden, men gad godt at gentage det – også filmen!)…|

|…og lidt af indretningen på Jagger FF, burgerbaren med den lækreste (sort/hvide) stil!…|

|…super cool styling af tylskørt (som ellers hurtigt kan blive for sødt)  – sweatshirt og ankelstøvler…|

|…sneak peak på den billedvæg vi fik lavet i lørdags…|

|…det lille spir jeg kigger ud på fra mit køkkenvindue…|