Disse smykker har jeg på mig hver dag for tiden. Jeg kan godt lide, at have en base eller ramme af smykker, uberørt af hvilken beklædning jeg har på. Det er der er noget trygt, genkendeligt og personligt ved… Bunken af faste smykker, er blevet skiftet lidt ud gennem årene, men på den måde, bliver de forbundet med forskellige perioder.

Nogle af dem har jeg selv købt, andre har jeg fået, eller købt for penge jeg har fået. Jeg investerer som regel i smykker, hvis jeg får personlige pengegaver, for det hjælper mig til at markere og huske tanken der lå bag…

Nr 2 ring fra venstre, den flade skjoldring, købte jeg af penge fra min far, som en “præmie” for en præstation;) Så husker jeg med den, de ord der fulgte med fra ham. Den symboliserer for mig det at kæmpe for noget.

Den helt store ved siden af den købte jeg af penge, fra min svigermor, som en sponsorgave, fordi hun syntes jeg er dygtig til at blogge he he:) Så sødt og støttende! Så den markerer blogging-æraen i mit liv.

Samer armbåndet har jeg fået af min mand hjerte hjerte <3

Sølvarmbåndet af mine svigerforældre til en bryllupsdag. Det er ekstra lækkert fordi det er ovalt, og runder indvendig (man kan se bedre hvad jeg mener her).

Udover dem på billedet har jeg jo også altid snorarmbåndet med diamant (købt af penge fra min farmor, der delte ud til alle sine børnebørn) fra Line&Jo på.

Og selvfølgelig evigt og altid min vielsesring! Den tager jeg aldrig af. Min vielsesring af titanium er meget enkel, så jeg kan “forme” den lidt, ved at sætte andre ringe sammen med den. I øjeblikket har jeg en smal Line&Jo ring med takker på ved siden af den. Som jeg nævnte i dette indlæg, har jeg længe været på udkig efter den industrielle ring, og nu har jeg ENDELIG opstøvet den online. Den skal være mit næste køb til at sidde sammen med min vielsesring. Dens robusthed passer godt på vores forhold:)