Untitled 16En af mine egne små tommelfingerregler for mig selv her på bloggen, er at blogge om det jeg selv har i tanke. Og så satse og håbe på det også kan være en smule interessant for andre ;)

Min mand er ved at tage en længere uddannelse. Han har indtil for nylig arbejdet fuldtid ved siden af (- sejhed!), men nu står den altså kun på SU. Det har det faktisk gjort i nogle måneder, men nu kan det efterhånden virkelig mærkes, at der skal tænkes over pengene. Der er kun et lille års tid tilbage, så det kan man godt klare, det er til at se en ende på. Desuden er det en investering i fremtiden og jeg får en gladere mand, der beskæftiger sig med noget han synes er sjovt. Min mand er meget billig i drift, det er kun mig der er en dyr dame ;) Men jeg kan altså ikke spendere lige så mange penge på mig selv, som jeg har gjort hidtil. Denne måned er der særlig lavvande i kassen, så der har jeg cirka 500kr, måske lidt mere, til rådighed til sko og tøj.

Tænker jeg sikkert har læsere, der også skal klare sig for få penge? Så må vi hjælpe og inspirere hinanden :)

På collagen er de ting jeg går og har i tanke, men jeg kan ikke helt beslutte mig for, hvad der vil være det bedste køb. Så jeg håber I gider hjælpe mig?

Espadrillerne har jeg faktisk købt! De er ret billige og er en fantastisk måde, at kunne komme med på espadrille trenden på. Jeg synes de er så skønne i net. Kjolen er bare virkelig meget mig og jeg vil ærgre mig meget, hvis den når at blive udsolgt… Sweatshirten ved jeg bare jeg vil blive glad for og bruge en masse. Men på en måde føler jeg, at man får mest for pengene ved et par nye sko. De kan bruges til det tøj man allerede har og forny dets udtryk. Især de hvide chunky sandaler kunne jeg godt tænke mig at hoppe i. De ligner ikke noget jeg ellers har, kan også bruges med strømpebukser, og jeg savner et par hvide sandaler med hæl. Birkenstockene er jo super praktiske og udtrykket har jeg så meget lyst til at få levet ud, det er lige nu det gælder. På den anden side har jeg andre sorte flade sandaler… Støvlerne fra Topshop skulle jo være fantastiske at gå i og hvis sommervejret bliver tvivlsomt, vil jeg kunne bruge dem en del. Faktisk er det nogle jeg tit tænker på, at jeg “mangler” til at kunne tage på til dit og dat. Har ikke et par sorte høje ankelstøvler der er gode at gå i. Jeg kan også virkelig godt lide dem i hvid, så sommerfriske!

Hvad synes I vil være det bedste køb?

indlægget indeholder affiliatelinks