DSC_0037DSC_0038Torsdag i forrige uge kom H&Ms spring collection online, og selvom alt i alle størrelser var tilbage da jeg kiggede forbi, valgte jeg to ting, som åbentbart ikke er særlig attraktive, for de er stadig til at få ;)

Først og fremmest strikken som er FANTASTISK! Jeg kan slet ikke forstå den ikke er revet væk… Den mest perfekte chunky strik til nu. I bomuld så den ikke er for varm. Og ikke så lang, så den ikke bliver for tung. Rigtig god til højtaljede lædernedele, i det hele taget til fyldige nederdele. Jeg har haft den på, lige siden jeg modtog den, og satser lidt på at få taget billeder idag, så I kan få den rigtigt at se.

Den anden bluse er jeg ikke helt sikker på om jeg beholder. Jeg faldt for den, fordi der er silke i (jeg er så nem når det kommer til lækre materialer…), fordi den er anderledes end andre bluser jeg har, og fordi det er en sommersag – jeg mangler altid bluser om sommeren. Men er lidt i tvivl… Hvad siger I lige umiddelbart?

Har I købt noget, eller skal I have noget? Jeg elskede jo efterårs/Paris Show kollektionen og er glad for alle de ting, jeg fik købt derfra (den var også meget sort og meget mig). Denne er nok lidt for flippet og ved flere af tingene tænker jeg “havde den bare været i sort (eller kridhvid istedet for beige), så havde jeg snuppet den”. Feks tunikaen med kvaster. Men det er selvfølgelig en forårs kollektion og har derfor flere pastelfarver. Støvlerne er jeg helt vild med, men gik ud fra at de er for smalle, så dem lod jeg være, selvom de var tilbage i min størrelse. Har man tynde ben er de så flotte! Disse shorts er også rigtig fine.

I kan se det hele her.

…koden 1319 virker stadig og giver -25% også på disse varer…