agtigtagtigt.dk1  sweat hoodie ASOS 2 jersey cullottes ASOS  3 pony slip ons ASOS 4 frakke GANNI 5 filt slip ons ASOS 6 duftlys BY MALENE BIRGER

Drømmer om lækkert sweatsæt, lysegrå frakke, uld på fødderne og duftlys denne lørdag.

…jeg har nemlig sådan en daffe dag alene herhjemme. Gemalen er i Valby og lege nørd hele weekenden. Jeg havde egentlig en aftale med min søster, men måtte aflyse fordi jeg ikke er frisk og bliver nødt til at holde dagen hjemme. Æv, og så på en lørdag. Til gengæld har jeg til formiddag fået lavet mysli og bagt stenalderbrød, så det hjælper lidt på overskudsfølelsen… Jeg er gået igang med Outlander, og jeg kan nemt leve mig ind i det skotske efterårslandskab den foregår i – det ligner det, der er lige ude foran vinduet. Jeg har lakridsflødeboller fra Summerbird på lager (oh yes!), en græskar jeg skal kokkerere noget af, blomsterbuket fra manden jeg kan nyde at se på og så går det hele jo alligevel.

Det ville dog ikke gøre dagen dårligere, hvis jeg havde det cool sweatsæt på (jævnfør dette indlæg om komfortabelt tøj i sæt). Et par uldne slip ons på fusserne (er helt vild med at de er i grå uld! Men er vist desværre lidt sent ude, der er ikke mange størrelser tilbage…). En blød lysegrå morgenkåbe-agtig frakke at svøbe omkring mig, hvis jeg skulle vove mig en lille tur ud for at proviantere. Og mens jeg sad og skuttede mig indenfor, havde jeg et pænt og velduftende lys tændt. Det lyder meget dejligt, ikke? Jeg må ind og finde de bedste alternativer i det jeg har. Men et pænt sweatsæt, det mangler jeg altså!