t by alexander wang the outnet agtigtagtigt.dkSå har The Outnet endnu engang fået fyldt godt op i T by Alexander Wang afdelingen (utroligt de kan have så meget tilbage hver sæson, der er da virkelig ingen grund til nogensinde at betale fuld pris for det…). Der er i hvert fald minus 50%, men også helt op til -60% på noget. Og i de fleste modeller er der alle størrelser tilbage.

Min absolut favorit af det nytilkomne er den sorte denimjakke! Den mest perfekte sorte denimjakke. Med læder påsat foroven, både foran og bagpå. I stretch denim. Skarp og bare åh så pæn… Måske er der en enkelt large tilbage til mig til den første. Der er sandelig også en draperet nederdel i en smuk mørkegrå – den farve har jeg;) Og ellers de gode basis t-shirts i hvid i flere modeller, med og uden korte og lange ærmer. En sort mat skjortekjole. En stroptop. En bomuldsstrik med hætte. Og en meget smuk draperet grå bluse. Det var nogle af mine mine favoritter.

Skal I have noget?