hm trend agtigtagtigt.dk1|2|3|4|5

Så har H&M Trend afdelingen igen en masse styles der rammer lige ned i det, jeg har mest lyst til at dyrke for tiden, nemlig grå i grå tendensen. Jeg må være for nem, når det kommer til H&M Trend ;)

Jeg kan godt lide det simple og rene med de interessante men underspillede detaljer som rynk, hvid kant på joggingbukserne, den dobbelte rullekrave osv. Når det ikke er de lækre materialer og snit, der taler for sig selv. Bukserne er jo SÅ pæne! Og uldblusen meget flot i virkeligheden. Små fine kugler i uld. Nederdelen kan jeg godt lide fordi den er i kraftigt stof og med lommer, en rigtig vinternederdel. Den grå jakke med alpaka, er sød og hyggelig. Jeg har dog været med på den slags jakker, da de var fremme for maaange år siden, så jeg er ikke helt klar til det igen, men jeg synes den er fin til andre. Toppen med rynk nederst til højre i meleret jersey er så fin og frisk, men alligevel afslappet pga materialet.

Hvad siger I til disse grå sager?