agtigtagtigt 150615 1sweatshirt H&M┃┃bukser H&M┃┃slip ons ASOS


tørklæde LALA BERLIN┃┃taske CHANEL

Ja jazzbukser, det kaldes de altså på hø og møgs hjemmeside, hvor jeg har købt dem. De er super behagelige i tyk stræk jersey og kan erhverves lige her til 179,- Tilbage til netshoppingens lyksaligheder og jeg ryger direkte i H&M fælden! Men det er jo bare et super godt og nemt sted, at få sommer opdateret garderoben. Jeg har nemlig også fundet nogle (mange) skønne sommerkjoler der, som jeg glæder mig til at vise jer. Også tilbage til mit Lala Berlin tørklæde, der jo desværre ikke kom med til Berlin. Og min Chanel taske. Aaahh… gode ting, jeg aldrig nogensinde bliver træt af.

Jeg rykker lidt frem og tilbage disse dage mellem sommerhus, lejligheden i Roskilde og har også lige nydt en weekend på landet hos mine svigerforældre. Nomadelivet.dk. Lige nu er jeg i Roskilde, men jeg tager tilbage til sommerhuset imorgen, så nogen kan få gjort sit specialeforsvar færdigt i ro og mag. Men jeg ofrer mig gerne og tager i sommerhus-asyl ;) Så kan jeg også få arbejdet på de berliner indlæg, jeg skylder jer.agtigtagtigt 150615 2 agtigtagtigt 150615 xagtigtagtigt 150615 4 agtigtagtigt 150615 5 DSC_1007 agtigtagtigt 150615 6agtigtagtigt 150615 9 DSC_0946