mohair chloe susanna agtigtagtigt.dk - 1 strik H&M TREND || læderskørt ASOS || støvler CHLOE SUSANNA || taske BALENCIAGA || strømpebukser H&M || neglelak CHANEL BLACK PEARL

Efter en stille weekend, er det svært at komme igang med en ny uge… Det gør det heller ikke hverken nemmere eller bedre, at jeg har sovet virkelig dårligt i nat og at det er gråt regnvejr udenfor, på den der kedelige måde, hvor der næsten ingen lys kommer. Det bedste jeg kan gøre på den slags dage, er at få ordnet noget praktisk, så der i det mindste er ryddet op og ordentligt omkring mig. Vaske tøj. Den slags der gør, at morgendagen ihvertfald bliver lidt nemmere. Noget jeg kan glæde mig over efterfølgende. Som skaber ro.

Til sidst vil jeg hygge mig med at bage (denne her “sunde” chokoladekage – hvem sagde chokoladeterapi :)). Noget jeg virkelig slapper af og hygger mig med i processen. En slags kreativ pause, som også giver en følelsen af at “udrette” noget, fordi der kommer et konkret resultat ud af det bagefter, som kan glæde andre – eller ihvertfald min mand ;) Og så vil jeg gøre det hyggeligt ved at tænde duftlys, nyde mine friske blomster lidt ekstra, læse i en god bog eller se en serie. I morgen er der atter en dag. Frisk og ny.

Vil ønske alle en god (grå) mandag!mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 1 (3)mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 1mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 4mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 1 (2)mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 6mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 3 (1)mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 1 (5)mohair trøje susanna chloe støvler agtigtagtigt.dk - 9

shop lignende (aff.)