Untitled 21234567891011121314

Ganni laver altid så meget pænt,  der både er enkelt, men samtidig lidt sødt, lidt cool – og altid meget anvendeligt! Jeg skulle have været på besøg hos NoisePR, for at kigge på deres highsummer og pre fall, men blev desværre forhindret pga. sygdom. Æv! Ville ellers rigtig gerne have tjekket det ud, bla. kan jeg lure at de kører videre med pyjamas trenden i en sort/hvid stribet udgave åh det ser fint ud! Men for nu, gælder det deres udsalg og det er bestemt heller ikke at kimse af. Der er nemlig rigtig meget lækkert tilbage. Foreksempel…

…den perfekte “lille sorte kjole” №1, i silke, i et snit der gør, at man kan slappe af. Enkel og rå, men samtidig feminin sofistikeret med blonder. De skønne striber i både kjole №4, sweatshirt №2 og fin jersey nederdel №3 i skaterskirt facon. Læderskjorterne №5og7!! Og tilmed lædershorts №6 i baseball længde, der gør dem nemmere at anvende. Vil være så seje nu med strik+stiletter og senere med t-shirt+sandaler. Strikken №8 med bobler som de har lavet et par sæsoner nu, er også bare så fin. Er tilbage på udsalg i både sort og i blå. Et par pæne veloursko №9, der skærer flot og har en overkommelig hæl. Flere ting i kashmir er der også – nederdelen №14 er jo genial! En nederdel i kashmir må være den rareste nederdel i verden… Bluse №12 der passer til, eller den med en stribe henover №11, så det bliver et sæt, men på den underspillede måde. Frakken №10 i tern, hvis man gerne vil dyrke den trend, er typisk klassisk med et tvist og vil også kunne gå ind i foråret. Til sidst et par ret cool bomuldsshorts №13 i en lys farve.

Rigtig fine ting der vil kunne bruges nu, men også langt ind i foråret!

Jeg kunne især godt tænke mig kashmirnederdelen (hvis den var lidt længere), kjolen, bobbelstrikken og den stribede sweatshirt.

Hvad med jer?

Synes I også godt om Gannis stil?

indeholder adlinks