DSC_0770250414 agtigtagtigt.dkDSC_0779250414 agtigtagtigt.dk 1DSC_0843DSC_0830sweatshirt|GINA TRICOT || bukser|WEEKDAY COLLECTION || sandaler|BALENCIAGA || taske|BALENCIAGA || jakke|MONKI

Skønt at lufte både tæerne i sandaler og finde de hvide bukser frem igen. Tror de sandaler kommer til at afværge mangen en skokrise! Synes de er rigtig gode til sådan et par bukser med vidde, som det ellers kan være lidt svært at finde fodtøj til. Også mine pyjamasbukser er de gode til, de gør dem meget finere. Og til så meget andet ;) Bukserne købte jeg for et par somre siden, men nu er vide bukser jo over det hele. Og jeg har igen fået et flip med hvid, så det er dejligt at kunne hive sådan et par ud af garderoben. Sweatshirten er måske lidt trist at sætte til, men når jeg har noget på der fylder (som sådan et par meget brede bukser som ovenikøbet er hvide bukser og lyser op), har jeg brug for noget basis som kan neutralisere det lidt. Det kunne også være en plain t-shirt. Så kommer der balance i regnskabet og jeg føler mig mere hjemme i klunset.