DSC_0433┃kålblomster jeg har fået af svigerinde, lyngbyvase fundet til halv pris grundet 2.sort., Style By magasin købt i Malmø┃

Jeg vil blot lige ønske jer en rigtig dejlig weekend!

Jeg har haft en noget blandet uge, med en masse små ting der er gået galt. Men også en travl og produktiv uge, hvor der viste sig nye muligheder og indeholdt gode ting der lykkedes, endda rigtig gode ting. Men når man bor midlertidigt, lever lidt usikkert og under pres, som vi gør lige for tiden, skal der ikke ligeså meget til at vælte læsset og at de der små dumme ting tager ens overskud. Derfor bliver det rigtig rart med en weekend i sommerhus sammen med familien. Der skal gås nogle lange ture ;) Så kan man forhåbentlig blive nulstillet og klar til en ny frisk uge.

Nyd weekenden :)

PS: Måske når jeg fredagsdrømmerierne senere, måske gør jeg ikke…

DSC_0439