INDEHOLDER AFFILIATELINKS

“sommergarderoben 2019”

Luftige kjoler, sprøde skjorter, flagrende nederdele, mules og sarte tasker. M.a.o. Stinas sommergarderobe anno 2019.

Sommerens bedste beklædningsdel er en kjole (og en kaftan). Jeg elsker den skødesløse volumen og i år er det ALASSIO fra TOTÊME der er sommerens bedste. Den ville være mit valg, hvis jeg skulle vælge èn enkelt beklædningsdel at iføre mig. Men jeg er jo så heldig også at have TOTÊME MACAU fra sidste år. Og et par gamle skønne H&M kaftaner (eller 3) når det skal være endnu mere sommer afslappet og luftigt.

Skal det ikke være kjole, er en sprød skjorte og en flagrende nederdel det næste valg. Det kræver lidt mere og føles også lidt mere “påklædt”. Enten bliver blusen stoppet ned i nederdelen for det taljerede look, eller skjorten udenpå for volumen på volumen ligesom sidste år. Jeg har i løbet af foråret fået tilføjet et par nye mønstrede nederdele. Mit store “problem” er altid bluser, så jeg har netop købt PEONE fra TOTÊME på udsalg til halv pris. Jeg håber den kan hjælpe lidt på det.

Jeg gør det mere i mules end sandaler sålænge det er mellem 20 og 25 grader. Jeg har til gode at anskaffe mig de “perfekte” sandaler.

På taskefronten er der visse, der kun kommer frem om sommeren. Min hvide CHANEL JUMBO og nettasken såklart. Den lille nye ATP ATELIER MONTALCHINO bliver skøn, når jeg ikke skal have så meget med. Og min LOUIS VUITTON ALMA PM EPI NOIR er jeg blevet helt nyforelsket i igen… 

med ærmer TOTÊME ALASSIO | stropkjole TOTÊME MACAU | kaftankjole H&M TREND

splitneck TOTÊME PEONE (på udsalg)| stribet H&M | oversized H&M TREND

vid H&M | strikket H&M TREND | silke H&M PREMIUM QUALITY | rundskåret H&M

kvaster & OTHER STORIES | silke origami sløjfe H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE SS16 | slingbacks H&M | draperede CONSCIOUS EXCLUSIVE SS17 (på udsalg)

net H&M PREMIUM QUALITY | hvid CHANEL JUMBO | struktur LOUIS VUITTON ALMA EPI NOIR | sort/hvid prikket slange ATP ATELIER MONTALCHINO (på udsalg)

Hvordan ser jeres sommergarderobe og beklædning ud?