Untitled 14 copyDSC_0139DSC_0203 DSC_0216kjole H&M TREND || leggings H&M PARIS SHOW COLLECTION || bluse H&M TREND || klipklappere & OTHER STORIES || taske PROENZA SCHOULER

Det var så lummervarmt igår, at det kaldte på en løs stropkjole og klipklappere. Og et par tunge leggings til lige at stabilisere. Synes de er enormt gode til slippersne, det smalle nederste stykke til de smalle stropper på skoen mmm… Men jeg skulle ha haft en langærmet bluse på istedet! Forsøger mig bare indimellem med de korte ærmer, fordi det er mere sommer-agtigt, men det dur simpelthen ikke til mig… Ærmet skal gå ned over albuen, synes det gør en kæmpe forskel. Eller endnu bedre – være lange. Eller allerbedst – de ekstra lange, smalle ærmer, det synes jeg er så pænt. Som Rick Owens laver dem bedst. Ja og så hev jeg min gamle hårbøjle i åleskind frem igen. Tror godt den kan tåle en repremiere.

…Ooog så får I lige et fraklip. Ha ha! Synes det viser meget godt min frustration over hele fotosituationen ;) Jeg kæmper virkelig! Åh suk altså… Det bliver bare aldrig min stærke side.

DSC_0135