h&m agtigtagtigt.dk

12345

Efterhånden er det jo nærmest blevet min pligt, at informere jer om interessante H&M varer der kan forefindes online ;) Så I ikke føler jer snydt, når de senere dukker op i min beklædning, men så i mellemtiden er for længst udsolgt. Så er der også mulighed for atgå tilbage, finde linksene, og tjekke om tingene er kommet tilbage i den givne størrelse, hvad de ofte gør… Denne gang er det blandet fra de forskellige linjer både Trend, Everyday, Conscious og Premium Quality.

Bomber læderjakke, jeans med snøre, skjortekjole, høje espadrilles i ruskind og en ærmeløs kjole med revers – alt i sort.

Især jeansene med snøre er noget af et kup! Savner lidt skinny jeans, og med snøredetaljen kommer de mere up to date. Espadrillerne i ruskind, med snøre og kvaste oser bare af sommer. Skjortekjolen ser ud til, at være ligesom den skal være uden så mange dikkedarer og i silke-agtig lyocell. Læderjakke i sæsonens bomber snit. Og den ærmeløse kjole er faktisk ret sej, med inspiration fra den klassiske habit i det dobbeltradede forstykke, lommer og revers.

Værsågod, er der noget I kan bruge? :)

Jeg er selv på jeansene, skjortekjolen og espadrillerne.