Det gik op for mig, at jeg glemte at vise favoritterne i sidste måned. Nu er vi ved efterhånden ved slutningen af Januar, men jeg vil alligevel lige skynde mig at tage Decembers med, for jeg synes det er lidt sjovt, som det hurtigt ændrer sig. Jeg har ofte perioder med ting, noget jeg bruger intenst i en tid. Det er det samme med musik og film. Så når man hører, eller ser det igen minder det èn om en stemning og periode, og siger noget om den tid…

Sidste måned levede jeg i //angoraen fra H&M// Det var også måneden hvor jeg fik foræret //halskæden fra Maria Black// – som jeg elsker! Og så fik jeg endelig investeret i fine //pumps fra Fifth Avenue Shoe Repair// På neglene var der ofte //Black Pearl fra Chanel// Og // Zoe clutchen fra Rika// hang tit over skulderen.

Det hele ser egentlig meget feminint og klassisk (med en kant) ud som det ligger sammen dér…

Har I en favorit?