DSC_0326 DSC_0321Grunden til mit fravær på bloggen de sidste par uger, skyldes at jeg har været i gang med at flytte. Mig fysisk altså, ikke bloggen ;)

I kan måske huske, at jeg tidligere har nævnt, at min mand er igang med en kandidat i kommunikation. Dette næstsidste semester skal han i praktik og han har fået plads i Valby. Vi flyttede til Aalborg for 6 1/2 år siden og har al den tid elsket at bo der! Men begge vores familier bor på sjælland og vi vidste, at på et tidspunkt ville vi flytte tilbage. Vi synes det var oplagt at gøre det i forbindelse med min mands praktik, da hans fremtidige arbejdsliv også kommer til at foregå der. Så vi sagde vores dejlige lejlighed i Aa op, og forrige lørdag blev alle vore ting så flyttet den lange vej. Desværre har vi endnu ikke fundet en lejlighed i København, så foreløbig er vi flyttet ind i mine forældres lejlighed i Roskilde. De har sommerhus som de bor fast i på denne tid af året.

Så det har været nogle hektiske uger både fysisk og mentalt! Først at pakke hele lejligheden ned, skille os af med en masse ting, sige farvel til Aa, transportere alt på en gang (krydse fingre for at det kunne være i bilen, det ku’ det heldigvis lige præcis) og så være fremme uden at kunne flytte ind i eget hjem. Det er lidt mærkeligt. Vi er super glade for at vi har den mulighed, at bo i mine forældres lejlighed, men vi håber selvfølgelig meget på, at finde noget hurtigst muligt i kbh. Så hvis I tilfældigvis (det er et langskud, jeg ved det godt, men i kærlighed og lejlighedssøgning gælder alle kneb) kender nogen, eller hører noget om en lejelejlighed (max 7000,-) i kbh vil jeg blive så glad og taknemmelig, hvis I vil nævne det for mig.

Sidste uge var vi i sommerhus og fik slappet lidt af ovenpå strabadserne og dyrket den sidste sommeferieuge. Nu begynder hverdagen så småt at gå igang. Selvom jeg lige snyder og tager i sommerhus igen idag og er de næste par dage, sammen med min søster og hendes børn.

Så basen jeg blogger fra, ligger altså ikke længere i Aalborg, men lige nu i Roskilde og forhåbentlig inden længe i København :)

Billedet er et signeret tryk fra 1958 af maleren Børge Herman Hansen, som vi fandt billigt på et loppemarked nær sommerhuset. Synes det er smukt med de grafiske flader…