august fav agtigtagtigt.dkskjortekjolen || tasken || neglelakken || sandalerne

En gammel favorit (hø hø) føljeton her på bloggen, jeg vil tage op igen, er at kigge tilbage på, hvad der har været favoritterne i den foregående måned. Som jeg skrev dengang: “Én ting er hvad man drømmer om og køber. Noget andet er hvad der rent faktisk fungerer og bliver brugt i hverdagen. Og de ting skulle helst smelte sammen, så man undgår fejlkøb og spildte penge…”. Jeg synes egentlig, det er meget rart at gøre lidt løbende status, at se hvilke ting man er ekstra glad for i perioder, nye køb der bare fungerer og hvad man vender tilbage til igen og igen.

Skjortekjolen har jeg bare været så glad for igennem sommeren! Den har været på hver uge || Sandalerne har været fantastiske. Fra nu af skal der aldrig gå en sommer uden sådan et par. Det er en gave til fødderne || Kridhvide negle er bare sådan en god detalje, jeg ikke rigtig bliver træt af. Det understreger det monokrome med stor effekt || Og Chanel tasken er jeg bare helt nyforelsket i. Det der gør den speciel, er at den er hvid og størrelsen. Og så det altafgørende sølvhardware.

Hvad har I været glade for at bruge i august?