esprit agtigtagtigt.dk2Da jeg blev kontaktet om jeg ville lave et indlæg om Esprit, synes jeg ikke lige umiddelbart det lå for for mig og min stil… Men jeg tog selvfølgelig lige et kig på Esprits webshop, og synes altså overraskende nok alligevel godt jeg kunne finde nogle ting, der kunne forsvare det. Der er flere forskellige søge sorterings muligheder på hjemmesiden. Jeg søgte selvfølgelig som det første på sort og hvid;)

– og fandt bla en quiltet jakke med fløjlsbesætning på skuldrene og som kanter. Et par draperede cardigans, en billig kort og så en lidt dyrere i elastisk ribstrik der er skåret geometrisk og med pæne smalle ærmer. En bluse med vandfalsudskæring der giver en flot draperet effekt, og ellers i en god lang længde og med smalle ærmer som flot kontrast til vandfaldsudskæringen. Og så fandt jeg et par denimnederdele, som jeg synes er rigtig seje! Med stretch og i min yndlings længde. Sådan en kunne være rigtig lækker at have henover foråret og sommeren og styles både råt og afslappet. Der var også et par festlige, men cool glimmerbukser med struktur i stoffet og strækstykke langs siden der giver en god kontrast til glimmerværket (og gør dem til at holde ud at have på). De er i en afkortet længde, der kunne være fin med pumpsene til, som ikke er alt for høje, og i lækker two tone. Et par højtaljede hvide jeans fik jeg aldrig fundet mig sidste sommer, men disse er måske et bud, også med stretch (stretch er meget vigtigt). Og til sidst et par ret så lækre helt enkle plateau sandaler! Synes de ser ud til at være meget pæne når de kommer på. Tror faktisk de kunne være ret cool sat sammen med det rigtige og ikke mindst mega behagelige. Måske det skal være sommer hverdags sandalerne…

Så det var altså hvad jeg fandt frem til af Stina-agtige ting fra Esprit. Jeg har indtryk af (men ikke nyere erfaring med) at kvaliteten derfra er rimelig god, men priserne er faktisk ikke så meget højere end noget fra H&M feks. Så måske man skulle prøve at købe noget derfra engang… Især den hvide denim nederdel og sandalerne kunne jeg seriøst godt overveje.

Sponsoreret indlæg