agtigt.wordpress.com

Jeg har købt en ny halskæde. Denne laban fra Line&Jo (jeg kan ikke lige finde ud af hvad den hedder, eller hvor den er til salg?). Jeg fik den, helt ny og ubrugt, til en tredjedel af nypris på Trendsales. Imens min anden Line&Jo miss Nodellia halskæde med frynser er til reparation, har jeg savnet en hverdagshalskæde. Frynsehalskæden har jeg haft på nærmest dagligt, siden jeg købte den for et par år siden, på nær lige de dage hvor humøret er til en større sag. Jeg kan godt lide lige at have en lidt personlig halskæde på, der alligevel bare er der. Og de dage hvor det bare er grå t-shirt, er det ved hjælp af smykker, at det nemt kan blive en smule mere interessant og personligt. Jeg håber jeg bliver lige så glad for denne – den er lidt stor og pudsig. Men i den lækre rhodinering som mine ringe, og med  qvilt effekt på låget. Og så kan den åbnes, det synes jeg er så hyggeligt, selvom jeg ikke lige har noget i, men bare tanken om det…

Fandt lige et billede hvor man kan se den på en af Line&Jo’s medarbejdere (der selvfølgelig har en forrygende samling – tjek lige armbåndene! )