strikkjoler agtigtagtigt1 polo ASOS 234,-┃2 rullekrave og lommer WHISTLES 1500,-┃3 v-hals ASOS WHITE 730,-┃4 bådudskæring ASOS 365,-┃5 meleret ASOS 385,-┃6 mørkegråullekrave H&M 349,-┃7 stribet 2nd DAY 1065,- ┃8 slidser ASOS 365,- ┃9 sort rullekrave WHISTLES 1500,-

Min mor havde den sejeste strikkjole i 80erne. Figur”syet” (figurstrikket?) og med tværgående striber i sort og lilla. Jeg synes den var så flot til hende! Det er ikke alle og enhver der kan slippe afsted med en figursyet strikkjole, jeg kan i hvertfald ikke, så jeg har fundet 9 strikkjoler i midilængde, med lange ærmer og forholdsvis løse. Det er nemlig sådan, jeg synes, de er finest og nemmest at anvende. Tilsat ankelstøvler med lidt hæl. Og løst langt hår, at dømme ud fra billederne…

Jeg er især vild med nr 3, 6 og 9. Gad virkelig godt at kunne putte mig i en af dem snarest. Er altså meget glad for kjoler. Og selvom jeg er ihærdig med at forlænge sæsonen for mine sommerkjoler med rullekraver under, cardigans eller striktrøjer udover, så er der noget lækkert over, at kunne nøjes med et stykke tøj og stadig kunne holde varmen, samtidig med at man er feminin. Det er det, der er så fint ved strikkjoler.

Hvilken en kan I bedst lide?

indlægget indeholder affiliatelinks