mohairtrøjer h&m trend agtigtagtigt.dk - 1 (4) Mohairtrøjer H&M Trend 499,-

Det er egentlig længe siden jeg sidst, har købt en i hver farve af den samme ting. Førhen har det fx. gjaldt de draperede nederdele fra T by Alexander Wang. Og også t-shirts derfra. Når man er rigtig glad for noget og man føler modellen er perfekt inden for sin genre, er det skønt at have en i hver farve at skifte rundt med. Især når ens farvepalet begrænser sig til sort, hvid og diverse grå nuancer ;) Din basis-garderobe vil takke dig for det!

Jeg har været simpelthen så glad for den koksgrå udgave af denne trøje sidste vinter, at man faktisk godt kan se på den, at den har været brugt en del. Den lysegrå der så kom dette efterår, synes jeg er så smuk i den nuance! Og sort kan man bare altid bruge. Modellen er lige tilpas vid, har en utrolig pæn halsudskæring, som er så klædelig fordi den åbner op og gør den vamsede trøje mere feminin. Ærmerne er nok det mest specielle ved dem, de har ballon facon så de poser lækkert og går så ind forneden i en ribkant, der er så lang/bred at den kan foldes.

Selvom trøjen er tyk og varm, har den alligevel en lethed over sig, der gør den virkelig rar at have på. Jeg glæder mig til at bruge dem alle udover læderbukser, jeans, nederdele – stramme som løse, ja kan egentlig ikke komme i tanke om en underdel, man ikke vil kunne bruge dem til… Det er altså noget nær den perfekte mohairtrøje.mohairtrøjer h&m trend agtigtagtigt.dk - 2 mohairtrøjer h&m trend agtigtagtigt.dk - 9mohairtrøjer h&m trend agtigtagtigt.dk - 6