Fjer er jo så smukke, og som I ved har jeg en svaghed for motivet. Der er en masse fjersmykker, øreringe, halskæder (altså nu mener jeg dem lavet i rigtige fjer og ikke i sølv) osv. fremme den sæson, bla pga Isabel Marant, men det er jeg sjovt nok ikke så vild med. Har i hvert fald ikke lige set noget jeg er faldet for og synes fungerer…

Men så se lige dette, der er et spænde til håret! Det er da en cool måde at bære en fjer på (så er der heller ikke så meget flagren). Lidt som en mini fjerhat;) Det er svært at vurdere ud fra billedet, hvor stort det er, og hvordan det skal sidde, så jeg glæder mig til at se det i virkeligheden.

Det er fra H&Ms “FAA” kampagne, koster 40kr, og er online her.

(…Men ih hvor irriterende at kollektionen vist ikke bliver forhandlet her i Aa? Det er i hvert fald hvad der står på hjemmesiden, men de tidligere har da været her. Hm. Og 50kr oveni for porto er lidt meget for et spænde til 40kr, når jeg ikke lige har andet i kurven (de sorte udsalgsting er nemlig netop blevet afsendt). Nå, jeg må vist satse på Århus når jeg skal dertil næste weekend…)