Jeg så Pernille Rosendahl i Go morn DK i morges, og som altid så hun fabelagtigt godt ud! Denne gang i lækker grå strik, pencil nederdel og pumps. Hun var så sød at svare mig på twitter at strikken er fra Ganni, og jeg har senere fundet ud af, at den først kommer i butikkerne til oktober. På en måde meget fint, for min ønskeliste blir da hele tiden større og større, så det gør faktisk ikke spor, at der passerer en første eller to, før det er den der skal investeres i. Da jeg så hende på TV var jeg ellers helt sikker på at det var RY new fra Acne, den ligner den 100%. Den havde jeg i forvejen gemt et billede af, da den er utrolig pæn. Perfekt bred rib, bred halsudskæring og pæneste lyse grå farve. Men igen, det er Acne og den koster altså 2200! Immervæk mange penge for en strik, så jeg kan fint vente til Oktober på at den fra Ganni rammer butikkerne. Den må være billigere.

Hvis man er fuldstændig ligeglad med materialet, plejer Gina Tricot også at være gode til at lave pæne og billige strik, men det eneste jeg kunne finde var denne model som ligner i ribben og farven, men til gengæld har en blød rullekrave. Den koster så kun 200,- og der er da 14% uld i.

Angående de to andre elementer i lokket synes jeg at man kan spare på nederdelen, da den kan fås billigt i highstreetbutikker eller evt kreeres selv. Og pumpsene? Ja. Jævnfør mit forrige indlæg. Lige nu kan jeg slet ikke komme i tanke om andre modeller…