e:v 13:14 agtigtagtigtJeg kan godt have det lidt stramt med udtrykket “ny sæson”, som om at nu må vi forholde os til hvad vi så skal til at gå i. Som om hele ens garderobe, endsige stil, bliver skiftet ud hvert halve år. Selvfølgelig er der ting der hører en tid til, og mit fokus ændrer sig også en smule hver ny årstid ifht den samme årstid året før – i takt med livet (se bare det her indlæg fra samme tid sidste år). Der er også en form for historiefortælling i det. Men grundstilen/æstetikken er den samme og må meget gerne være genkendelig. Så det er mere ‘tendenser’, for at bruge et andet fortærsket udtryk, som jeg kigger efter. Tendenser der kan indkorpureres på en naturlig måde i min eksisterende garderobe. Man må jo også forholde sig til hvad der rent faktisk kan fås i butikkerne… Og elementer ændrer selvfølgelig også betydning ifht tiden – visse ting er bare sjovere før de evt går hen og bliver mainstream. Og så er det altså også forfriskende og spændende at se alt det nye der kommer, især når det rammer noget der er lige mig – eller dig;)

Der er selvfølgelig også altid det praktiske aspekt når den nye årstid står for døren – hvad mangler jeg for at kunne komme så nemt og rart igennem som muligt.

SÅ! – derfor har jeg forsøgt at danne mig et overblik over den kommende sæson/årstid, for at se hvad jeg kan gøre bedre ifht sidste år. Hvad jeg kan glæde mig over at eje i forvejen. Hvilke elementer der er essentielle for mig om efteråret/vinteren. Hvilke tendenser jeg skal udnytte lige præcis nu. Og hvilket æstetisk udtryk jeg gerne vil dyrke.

 

 •   1: chunky strik ✔
 •   2: oversize rullekrave
 •   3: læderleggings ✔
 •   4: knælang løs lædernederdel
 •   5: halvlang og løs cardigan
 •   6: noget i quilt ✔
 •   7: noget i kroko
 •   8: praktiske snørestøvler ✔
 •   9: foerede støvler
 • 10: ensfarvet kashmir tørklæde
 • 11: ruskindsnederdel
 • 12: sweatshirt i læder eller med læderdetaljer
 • 13: pels (✔)
 • 14: løs vinterkjole
 • 15: noget i pony ✔
 • 16: uldnederdel ✔
 • 17: pencilskirt i kraftigt materiale ✔
 • 18: uldfrakke ✔
 • 19: et par løse læderbukser (✔)
 • 20: varm hue evt i pels
 • 21: skaterskirt i kraftigt materiale ✔
 • 22: noget i angora ✔
 • 23: helt sorte ensfarvede sneakers

1: Chunky strik den fra H&M Paris Show jeg lige har købt gør det ud for det… 2: Oversize rullekrave håber på at få fingrene i den også fra Paris Show som er helt fantastisk i angora… 3: Læderleggings der har jeg flere kandidater fra sidste vinter… 4: Knælang løs lædernederdel Asos har flere gode bud… 5: Halvlang og løs cardigan Acne Raya i koksgrå som jeg skrev om her… 6: Noget i quilt der har jeg både sweatshirt og støvler…. 7: Noget i kroko støvlerne fra Black Secret eller disse fra Stine Goya… 8: Praktiske snørestøvler igen Dr Martens ellers er et par mere enkle i glat læder også pænt… 9: Foerede støvler har altså ikke set andre end dem fra Minnetonka som jeg bryder mig om… 10: Ensfarvet kashmir tørklæde vil købe det fra H&M… 11: Ruskindsnederdel det bliver nok svært at finde, men jeg synes det kunne være så utrolig fint med en nederdel i ruskind… 12: Sweatshirt i læder eller med læderdetaljer vinterudgaven af min yndlingsoverdel… 13: Pels jeg har en persianer, men den er ved at være slidt så er på udkig efter en pænere erstatning… 14: Løs vinterkjole COS har nok de bedste bud på løse, feminine kjoler i uld. Så skønt at kunne hoppe i sådan en, strømpebukser, tørklæde og støvler og så være good to go… 15: Noget i pony ja der har jeg jo både min nye Balenciaga taske og Comet støvlerne fra Acne… 16: Uldnederdel feminin men samtidig varm beklædningsdel – smart. Jeg fandt en i Monki sidste år… 17: Pencilskirt i kraftigt materiale denne fra H&M Trend bliver god langt ind i efteråret og vinteren med uldstrømpebukser til… 18: Uldfrakke glæder mig til at kunne bruge den fra Weekday igen… 19: Løse læderbukser det mest sæson agtige item på min liste. Jeg fandt sidste år et par i en genbrug der lige skal justeres lidt ved, men ellers er disse fra Malene Birger på collagen virkelig smukke, skarpe og klassiske… 20Varm hue evt i pels det går ikke at fryse om hovedet, jeg synes det kunne være fint med noget i pels… 21: Skaterskirt i kraftigt materiale træk den friske nederdel med den søde facon med ind i vinteren… 22: Angora der har jeg både bluser og cardigans fra sidste år, ellers er rullekraven fra H&M også udført i det smukke materiale… 23: Helt sorte ensfarvede sneakers super skønne til alle nederdelene, at tilføre en sporty nedtoning med og smadder praktiske og rimelig varme i glat og vådt vejr…

Nøgleordene er sortpåsort med fokus på lækre materialer, overflader og struktur. Kontraster imellem disse. Feminin noirPels, pony, kroko, ruskind og quilt. Og mange nederdele og strik.

Hvilke elementer er de vigtigste i jeres efterårs/vintergarderobe?

Hviilke nye æstetiske tendenser vil I tilføje jeres garderobe denne årstid?