Ja intet nyt at det er alt det grå og sorte jeg falder for (: Pelsen er lidt sjov synes jeg, overgangene imellem farverne er faktisk ret pænt lavet. Den er fra Divided og skulle komme i Oktober til 500sek. Blusen har en pæn struktur, og en god facon. Den skulle ligeledes komme i Oktober og ligger på 249 sek. Nederdelen er jeg ret vild med, den er et virkelig godt alternativ til Acnes romantic skirt, den skulle være kommet i August, men jeg har ikke set den, er der nogen af jer der har? Håber virkelig ikke jeg også er gået glip af den… Trøjen er fra herre afdelingen, og noget så pæn med rib og striber (og en anelse Isabel Marant agtig). Den synes jeg sagtens vi piger kan snuppe, med den halsudskæring og de lange ærmer. Den vil gøre sig så godt oversize. Desværre tror jeg lidt den er fra Trendlinjen, som vist kun blir forhandlet i København? Her i September skulle den lande. Smykkerne er lækre i rå sølv og med store sorte sten, især armbåndet har en flot facon. 150sek for armbåndet og 100sek for ringen. Dem må vi også vente til Oktober på. Er der noget af det I vil gå efter?