agtigtagtigt

I forbindelse med at jeg har modtaget det, som jeg bestilte sidst, der var en rabatkode til Asos og at der netop er tikket en ny ind, ville jeg lige anmelde de to ting. De er nemlig rigtig fine!

Skoene er et par super lækre Superstars. Har aldrig ejet sådan et par før, men de er gode at gå i og jeg har jo fået et decideret flip med Adidas sneakers i de klassiske modeller. Især de forskellige sort/hvid kombinationer (selvfølgelig) og i lidt anderledes materialer med blandede strukturer. Kan rigtig godt lide denne udgave i sort ruskind og slangeskindsmønster. Disse er ved at være udsolgt, men de har flere andre modeller og med de rabatkoder der jævnligt kommer, bliver det nok det billigste sted at handle Adidas sneakers.

Kjolen har jeg jo i forvejen i sort, og den er ikke mindre lækker i den hvide. Faktisk er den i noget tykkere stof med en anden struktur, der falder anderledes tungt og lækkert. Hvide kjoler kan være ligeså svære, som de er yndige, og det er ikke altid de ligefrem slanker. Men synes denne model er rigtig god fordi den er løs, men stadig feminin. Det sarte udtryk med det tunge fald, synes jeg er så utrolig fint og kontrastfyldt. Den kan styles både med stilletter eller mere hverdagsafslappet med fx disse sneakers. Rabatkoden virker vist ikke på den, fordi den i forvejen er nedsat, men til gengæld koster den kun 145,- Synes altså det er en rigtig skøn vinterhvid kjole til billige penge!

DSC_0034 DSC_0021