Som jeg har fablet om i de sidste par måneder, er hvid min måde at tilføre sommer til garderoben på. Så nu vil jeg lige følge op på, hvilke ting jeg synes det er værd at tilføre i hvide udgaver:

  • sko
  • taske
  • frakke
  • t-shirt
  • skjorte
  • løs kjole
  • sommerstrik
  • noget i læder

Med disse ting vil man kunne lave tone i tone look, eller blot tilføre beklædningen en eller anden hvid detalje. Som oftest vil jeg dog have noget sort på, som regel bukser da det er en af de ting jeg afholder mig fra i hvid, da man nemt kommer til at se bredere ud, og det har jeg bestemt ikke brug for…

Det der ligger absolut øverst på min ønskeliste lige nu er de hvide loafers fra Weekday! Jeg har prøvet dem, de er endnu smukkere i virkeligheden, fantastisk fine på og læderet er simpelthen så lækkert. 

At tilføre en taskemodel man i forvejen kan lide i en hvid udgave, vil være det optimale. Tasken til venstre på collagen er fra Alexander Wang, og med lidt for sjov fordi jeg lige synes I skulle se den. Den minder om den gymnastikpose man havde i folkeskolen;) Det er nok ikke en jeg kunne finde på at investere i, da jeg ikke fungerer så godt med rygsække. Men jeg synes den er rigtig fin med blomster-hulmønsteret og lynlåsen i midten. På en hvid taske er det vigtigt der er sølv hardware, helst gunmetal, da det vil få den til at virke mere markant og mindre sart. Et foreløbigt bud på en hvid taske, er den fra Rika. Men allerhelst kunne jeg tænke mig en i læder. Alexander Wangs Lia flap taske på collagen er rigtig pæn i hvid strukturlæder. Og selvfølgelig Proenza Schouleren (hvis man alligevel er ude på et urealistisk skråplan).

En hvid frakke er mærkelig nok ret svært at finde. Jeg synes en hvid frakke skal være lidt vamset, oversize, med struktur i stoffet og i det hele taget med et blødt udtryk. Denne er fra Won Hundred, men jeg kan ikke finde den til salg nogen steder? Mærkeligt…

En hvid t-shirt i en god kvalitet har jo også været på min liste i en evighed og det er stadig Above fra Acne jeg synes virker som det bedste bud.

På skjorte fronten leder jeg stadig efter en hvid model der er tilpas løs uden indsnit, men heller ikke for oversize. Enkel men gerne med en eller anden ekstra detalje. Jeg kan stadig ærgre mig over jeg ikke fik fat i Won Hundreds Clean sidste år… Silke udgaven fra Weekdays collection har jeg nu fået prøvet, og den var desværre ikke god til mig. Så jeg leder videre. Den på billedet er fra COS.

En løs hvid kjole er bare det skønneste, skønne at have på en varm sommerdag! Den her fra Peter Jensen er dejlig bohemet, og ligner en gammeldags kunstmalerskjorte. Det må være den perfekte hverdags sommerkjole.

En stormasket strik, til at trække over hovedet en kølig sommeraften har COS et godt bud på. Og der skulle også komme en i H&M, der er stor og løs, i kabelstrik mixet med noget tyndere stof. Den er jeg spændt på at se i virkeligheden.

Og til sidst noget i hvidt læder. På collagen repræsenteret ved nederdelen fra H&M, men den er desværre bare alt for kort. Ærgerlig de ikke har lavet et pencilskirt i hvidt læder. Det kunne være smukt.

Snart laver jeg et indlæg, hvor jeg samler op på, hvilke hvide ting jeg i forvejen ejer.