tunika SAMSØE SAMSØE nederdel GINA TRICOT taske+sandaler ALEXANDER WANG armbånd HANNA AF EKSTRØM øvrige smykker LINE&JO

Igår strikponcho – idag sandaler. Hvor er det bare vildt med vejret! Jeg havde det endda for varmt med den striknederdel. Imorges da det skulle gå lidt stærkt, var jeg ikke lige klar over hvor varmt det ville blive. Men den er ellers ret skøn at have på. Så blød og elastisk. Nu kommer den ikke lige til sin ret med den kæmpe tunika udover, men fungerer mest bare som en kant indenunder. Vi måtte selvfølgelig ud og nyde vejret, og tog kaffen med ned til havnefronten. Så dejligt… Der var det smukkeste lys.

Husk forresten at det kun er idag der er 10% på Line&Jo hos Befashionable (når nu man ikke kan komme til FashionAfterDark i KBH hvor de også har 10% i selve Line&Jo butikken). Jeg overvejer om jeg ikke lige skulle have mig en lille ting… (: Er der nogen af jer der skal have noget?