// t-shirt-H&M // jeans-H&M // lædervest-H&M // wedge sneakers-ISABEL MARANT BOSTON // taske-ISABEL MARANT // smykker-JANE KØNIG, LINE&JO //

Lædervesten købte jeg sidste sommer, men har ikke rigtig fået den brugt. Når jeg har forsøgt, har det set forkert ud. Idag røg den så bare på i farten til den nemmeste løsning af dem alle: Jeans og t-shirt. Til gengæld bløder støvlerne fra Isabel Marant den op, og gør det en anelse mere interessant. Men hvor er den faktisk rimelig lækker! Jeg skal helt klart ha’ den anvendt til et mere spændende look. Måske noget løs kjoleværk, eller lag på lag med strik og høje støvler til… Har I gode ideer til styling af den?

Jeg har indført en lille ekstra service på disse dagens, nemlig et link til de deciderede indlæg omkring de forskellige ting, der bliver brugt den pågældende dag. Så kan man klikke sig videre og der læse omtalen af dem, hvor/hvornår de er fra, se bedre billeder, måske et link videre derfra til hvor det kan købes und so weiter… Ideen har jeg fra Marie. Jeg synes nemlig selv det er så rart og smart når hun gør det.